Požeški plesači na prestižnom 11. Hrvatskom natjecanju suvremenog plesa ¨Mia Čorak Slavenska¨ u Zagrebu

Plesači na natjecanju u Zagrebu
(FOTO: I.L.)

28.11.2017. | I.L.
Pregleda: 4934

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar uspješno se vratila sa prestižnog 11. Hrvatskog natjecanja suvremenog plesa "Mia Čorak Slavenska" održanom prošli vikend u zagrebačkom Centru za kulturu Trešnjevka.




Na natjecanju u organizaciji Hrvatske glazbene mladeži sudjelovalo je preko 60 plesača iz Zagreba, Splita, Osijeka, Zadra, Samobora, Brela i Požege. Stručni žiri sastavljen od renomiranih plesnih pedagoga, koreografa i plesača odabrao je čak 3 požeška plesača za Gala večer u kojoj je plesalo 20 najuspješnijih nagrađenih plesača svih uzrasnih kategorija.






Nagrađeni požeški plesači su Petar Galović i Marta Matošević u A kategoriji te Laura Lončar s osvojenom 3.nagradom u zahtjevnoj D kategoriji. Na natjecanju su sudjelovali i Luka Višaticki u A kategoriji kao i Anamarija Jakoubek u C kategoriji.




Mentorica Ilijana Lončar izuzetno je ponosna što se u Požegu vraćaju već desetu godinu uzastopno s nagrađenim plesačima koji tako temeljito daju požeški doprinos razvoju suvremenog plesa na nacionalnoj razini.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI