Kamp odmorištu Duboka u Šibeniku dodijeljena oznaka najkvalitetnijih malih kampova

Park prirode Papuk
(FOTO: pp-papuk.hr)

16.11.2017. | M.M/http://pp-papuk.hr
Pregleda: 2041

U sklopu 11. Kongresa hrvatskog kampinga koji se od 13.11.-15.11.2017. održao u šibenskom hotelskom naselju Solaris Javnoj ustanovi Park prirode Papuk dodijeljeno je priznanje odnosno oznaka kojim je Kamp odmorište Duboka svrstani među najkvalitetnije male kampove u Hrvatskoj.

Komisija Kamping udruženja Hrvatske utvrdila je usklađenost sadržaja kamp odmorišta sa zadanim kriterijima ocjene standarda kvalitete u sklopu projekta OK Mini Camps, te je time kamp ujedno uvršten na popis 38 najboljih malih kampova Hrvatske u sklopu projekta certifikacije standarda kvalitete OK Mini Camps, projekta poticanja kvalitete kampova i edukacije podržanog od strane Ministarstva turizma.





– Izuzetno smo zadovoljni ovim prvim i izuzetno značajnim priznanjem za naše kamp odmorište za koje se nadamo da će u konačnici pridonijeti većoj posjećenosti, ali i dužem zadržavanju posjetitelja na području našeg Parka– izjavio je Alen Jurenac ravnatelj Parka prirode Papuk.





Prva turistička sezona u kamp odmorište Duboka privukla je preko 200 posjetitelja koji su ostvarili 320 noćenja. U strukturi posjetitelja dominiraju strani gosti iz zapadnoeuropskih zemalja. Zanimljivo je napomenuti da se radi o gostima koji upravo traže kampove koji se nalaze u područjima sa očuvanom prirodom te kamp omorište Duboka ispunjava sve njihove zahtjeve.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI