Prijavite se za odlazak u Vukovar!

Groblje u Vukovaru
(FOTO: Google)

10.11.2017. | M.M/grad pleternica
Pregleda: 3950

Grad Vukovar je simbol hrvatskog herojstva i želje za samostalnom domovinom. 18.11. je dan kada rijeka mnogobrojnih štovatelja žrtve herojskog grada pohodi Vukovar. Kao i svake godine Grad Pleternica organizira put koji je besplatan za stanovnike Pleternice i pripadajućih naselja.

Dan prije organizirano je paljenje lampiona gdje će svi zainteresirani moći, ispred Gradske kuće uzeti lampion i zapaliti ga u znak sjećanja na sve branitelje.

- Želimo da Vukovar ostane mjesto koje nas sve povezuje. Koje nas podsjeća da je domovina stvorena na žrtvi branitelja. Posebno mi je drago što od ove godine u organizaciji Društva naša djeca od 17 do 18 sati ispred Gradske kuce, 17.11. , dakle dan uoči polaska u Vukovar, odnosno u isto vrijeme kada palimo lampione imamo organizirano čitanje ulomaka iz knjiga baziranih na tematici vezanoj uz Vukovar - istaknula je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.






Svi zainteresirani za odlazak u Vukovar se imenom i prezimenom te kontakt telefonom mogu prijaviti na 251046 ili [email protected], a sve ostale koji ne mogu u Vukovar pozivamo 17.11. da zapale lampion za naš Grad heroj. -


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI