Sanela je prvu godinu života provela u bolnici, uljepšajmo joj prvi Božić

Kuća obitelji Gojković
(FOTO: 034 portal)

05.11.2017. | M.B.
Pregleda: 16957

Peteročlana obitelj Gojković iz Granja u općini Jakšić proživljava teške trenutke u životu. Gospodin Gojković nam se obratio i zamolio nas za pomoć jer, kako i sam kaže, više ne zna kome se obratiti.




Njegova najmlađa kćer Sanela rođena je početkom ove godine, a ljetos joj je dijagnosticiran Beckwith Weidemann sindrom koji je kongenitalni poremećaj rasta karakteriziran povećanim rizikom rakova dječje dobi i određenim obilježjima.






Sanelina majka često izbiva iz kuće i od obitelji jer sa Sanelom odlazi k liječnicima na kontrole, što u Požegu, no većinom u Zagreb. Gospodin Gojković je nezaposlen jer čuva drugo dvoje maloljetne djece koja se ne mogu sama brinuti o sebi kad je mama sa Sanelom na pretragama i u bolnici, stoga su jedina primanja koja imaju porodiljna naknada i dječji doplatak.




Najveći problem kojeg ova obitelj ima su nehigijensku uvjeti u kojima žive jer su im primanja premala za preseljenje u novi stan ili kuću, a kuća iu kojoj trenutno žive jednostavno nije adekvatna za odgoj djece, pogotovo ne bolesne bebe kojoj je potrebna sva moguća pomoć i njega.







Ako netko može i želi pomoći ovoj obitelji, može to učiniti donacijom financijskih sredstava na broj tekućeg računa HR5523900013220716265 u Poštanskoj banci na ime Doris Gojković ili osobno donijeti korisne potrepštine na adresu Granje 19, 34 308 Jakšić.

Pomozimo malenoj Saneli da svoj prvi Božić provede u miru, blagostanju i veselju, baš kao što je to zaslužilo svako dijete.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI