Poznata vrtlarica Kornelija s učenicima zasadila stabla jabuke u dvorištu škole

Sadnja jabuke u Katoličkoj OŠ
(FOTO: M.M.)

03.11.2017. | M.M.
Pregleda: 6344

Izdavačka kuća Profil Klett, u sklopu akcije sadnje stabala u dvorištima škola te biljaka u učionicama u cijeloj Hrvatskoj pod nazivom "Želim stablo" danas je posjetila Katoličku osnovnu školu u Požegi.




Tom je prigodom njihovo školsko dvorište obogatila sadnicama patuljaste jabuke te učenicima i njihovim učiteljima dala praktične savjete uz sadnju i daljnju brigu o sadnicama.






Stabla su zasadili učenici i učitelji osnovne Katoličke osnovne škole u Požegi, ravnatelj Žuljević, uz pomoć poznate vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić te djelatnike Profil Kletta. Do suradnje s najpoznatijom vrtlaricom Kornelijom došlo je jer je upravo Kornelija najkompetentnija osoba za davanje savjeta i brigu o biljkama.




"Cilj ove akcije je spoznati pravu vrijednost svakog stabla za okoliš, zajednicu i pojedinca, osvijestiti važnost razvijanja ekološke svijesti, ali i mogućnosti da svaki pojedinac pokrene makar i male promjene u svojoj okolini te tako brine za svoj zavičaj. Također jedan od ciljeva ovoga projekta je poboljšati zrak koji djeca udišu u školi te potaknuti na racionalno korištenje papira, tako da se što je moguće više koriste digitalne alternative", rekla je Ivana Krlić iz Profil Kletta.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI