Sin Alojza Tomaševića: `Iznosim svoje svjedočanstvo kako me je Bog preko SMS poruke pozvao na lokalne izbore`

Silvio Tomašević, nezavisni kandidat za gradonačelika Požege i nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Požege.
(FOTO: Silvio Tomašević)

04.10.2017. | 034portal.hr/vijesti.rtl.hr
Pregleda: 20005

I dok je trenutačno u središtu velikog obiteljskog skanadala Alojz Tomašević koji je optužen za obiteljsko nasilje na svojoj suprugom mnogi Požežani pamte `cirkus` koji je ove godine u svibnju potresao Požegu zbog njegova sina Sivlija Tomaševića.

Naime, Sivlio se tada kandidirao za gradonačelnika Požege kao nezavisni kandidat. Ništa sporno ne  bi možda ni bilo u tome da on nije sin HDZ-ovog požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića.

Sin Silvio, navodno kako su pisali neki  mediji ( 034portal.hr ) je počinio niz prekršaja 2013. godine kada je navodno demolirao jedan kafić i napao vlasnicu. Branio se tada da to nije učinio, no priznao je da je razbijao čaše i vozio pijan.


A nedavno je Silvio na Youtubeu i objavio video u kojem je objavio razloge svoje kandidature pišu vijesti.rtl.hr


Video je potpisao riječima: "Otkrivenje 12. Veliki nebeski znak koji koji će biti ispunjen 23.09.2017., proročanstvo koje predskazuje skori Kristov dolazak, potvrđen mi je od Boga. U ovom videu iznosim svoje svjedočanstvo kako me je Bog preko SMS poruke, pozvao na lokalne izbore i objavio mi datum i vrijeme rođenja djeteta iz Otkrivenja 12."

Kako u videu tvrdi sam Bog ga je pozvao na izbore i njegovu motivi su bili biti poslušan Bogu kao najvećem autoritetu. A poruku je primio na istinu neobičan način, a kako pogledajte u videu.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI