13. i 14. 10. Gigafest u Tom klubu u Požegi

Gigafest
(FOTO: D.T.)

03.10.2017. | D. Treskanica
Pregleda: 2396

U organizaciji neumorne udruge Kamp i ove godine nas očekuje prava žestoka poslastica. Gigfest je omanji festival usmjeren na alternativnu glazbu i izričaj, tematski odjeljen u dvije noći. Prošle godine smo se izvrsno zabavili na Mrrkoj i Chilloj noći gdje su požeški Tom Klub posjetili Narednik Lobanja i Vod Smrti, Flesh i Bezdan te Genetic Plant, Ribe i Waitapu. A ove godine nas očekuje još šest novih bendova!




Ovaj puta ćemo utonuti u Chudnu i Crnu noć i čuti bendove iz Švicarske, Zagreba, Rijeke i Požege. Za čudnu noć petka trinaestog pobrinut će se The Erkonauts iz Švicarske koji sviraju svoju čudnu kombinaciju metala, punka i modernih ritmova i melodija podsjećajući na trenutke na Tool. Uz njih dolazi nam i One Piece Puzzle iz Rijeke koji će vam sa svojim teškim industrial zvukom rastavit stvarnost pred očima. Kako bi vas pripremili na to sve, večer će započeti s mladim Požeškim psihodeličnim stoner doom-om – Panta Rhei.


Crna noć je pak u znaku onog najtamnijeg, a što tamnije od čistokrvnog black metala postoji? Legendarni Black Cult iz Rijeke će se pobrinuti za promrzlu atmosferu tamnog bezdana kojeg se već i sada može nazrijeti. Teški šok će prouzrokovati mahnito divljanje zagrepčana Liv koji donose žestoki speed thrash metal da vam probudi tijelo i duh. No i uz tu snagu ipak ćete susresti svoj Usud – pravi pravcati, beskompromisni i nepromjenjivi death metal.


Udruga KAMP djeluje već dugi niz godina, a podržana je i od strane Ministarstva Kulture RH. Svojim trudom i radom potiče, čuva i omogućuje razvoj mladih umjetnika iz Požege, ali i šire. Očuvanje kulture i poticanje kreativnog izražavanja glavni je naum. Podržite našu scenu vašim dolaskom. Vidimo se na Gigfestu 13. i 14.10.2017.!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI