Na 2. AgroTour sajmu u Požegi više od 30 izlagača

2. AgroTour sajam u Požegi
(FOTO: M.M.)

23.09.2017. | M.M.
Pregleda: 7928

Sajam AgroTour Slavonija  ove godine je okupio više od 30 poljoprivrednih izlagača na Trgu sv. Trojstva u Požegi iz cijele Slavonije koji se, pored standardnih, bave i uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Posjetitelje sajma i ove godine dočekao je bogat popratni program uz nastup tamburaških skupina, nastup kulturno-umjetničkih društava, animacijski dječji program te nagradni kvizovi.









Uoči otvorenja 2. Sajma AgroTour Slavonija sve prisutne pozdravio je vlasnik poljoprivredne televizije koja je ujedno i organizator cijele manifestacije Thomas Heinz Pandžić, koji je napomenuo da treba čuvati poljoprivredu te nastaviti proizvoditi domaće jer to je jedino što je izvorno i što vrijedi.




Uz organizatora svima prisutnima obratili su se i predsjednik Županijske komore Požega pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Luka Balenović, gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić, župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević te izaslanica ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede Marija Vučković




"Organizatoru smo zahvalni ne samo u ime Ministarstva poljoprivrede nego u ime ministra Tolušića ali i u moje osobno ime na organiziranju drugog po redu sajma ali sigurno ne i posljednjem koje će postati tradicionalno i na kojem sudjeluju brojni izlagači, ne samo iz Hrvatske te na kojem se prikazuju i izlažu standardne Hrvatske poljoprivredne kulture i proizvodi.

Na ovo sajmu ne samo da se prikazuju standardni proizvodi već i ne standardni čime se posebno doprinosi ciljevima Ministarstva poljoprivrede u pogledu diverzifikacije naših ruralnih prostora, u pogledu novih inovativnih praksi, kultura i dobara te vrijednosti." - rekla je Marija Vučković
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI