Posebna regulacija prometa u Požegi ovaj vikend (23. i 24. rujan)

Euharistijski kongres
(FOTO: Službeni plakat)

21.09.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 3931

U subotu i nedjelju, 23. i 24. rujna 2017. godine Požeška biskupija obilježava dvadesetu obljetnicu uspostave i Treći euharistijski kongres na kojem se očekuje dolazak 30-ak biskupa iz Hrvatske i inozemstva uz hodočašće nekoliko tisuća vjernika iz svih župa Požeške biskupije.

Budući da će u vrijeme održavanja proslave biti zatvoren Trg Svetog Trojstva i veći dio ulica u centru grada molimo sve građane za strpljenje i dosljedno postupanje po privremenoj regulaciji prometa te uputama policijskih službenika.

Isto tako, u nedjelju u vremenu od 6 do 14 sati promet će privremeno biti zatvoren na Trgu sv. Terezije i ulicama: Pape Ivana Pavla II, Antuna Kanižlića, Miroslava Kraljevića, dijelu Njemačke ulice (od kružnog toka na raskrižju s Ulicom Miroslava Kraljevića do raskrižja s Ulicom dr. Franje Tuđmana), Ulica dr. Franje Tuđmana, Kamenita vrata, Sv. Florijana i Dragutina Lermana.,


Molimo građane da u nedjelju od 6 sati svoja vozila ne ostavljaju na parkirališnim prostorima gore navedenih ulica do završetka manifestacije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI