Nastavlja se ljubav između Požege i Osijeka

Debeli precjednik
(FOTO: promo)

15.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8410

"Debeli precjednik je čistokrvna punk-rock grupa i ljudi već znaju da će od nas uvijek dobiti ono što očekuju. Takav će biti i naš sljedeći album, četvrti po redu, kojega snimamo u studiju Depth kod Filipa u Požegi. Požežani će imati prilike čuti i četiri-pet stvari s novoga albuma", rekao je Tin Kovačić - Koca, frontman osječke grupe Debeli precjednik ususret njihovom gostovanju u Požegi.

- Toliko smo puta nastupali u Požegi i Velikoj, da više ni sam ne znam broj. Vjerujem da će nam ovo biti najmanje deseti požeški koncert. Već dugo traje ta ljubav između Požege i Osijeka i uvijek bude zabavno kada nastupamo s našim prijateljima iz Lošeg primjera ili grupe Dislike - dodaje Koca u razgovoru za 034portal.

Na novom albumu, Debeli precjednik će opet ponuditi žestoki punk-rock s jakim melodijama i tekstovima u kojima će se, prema Kocinim riječima, opet "standardno potući s nekim lokalnim političarima koji to zaslužuju". CD će se sastojati od dva dijela: albuma s 11 pjesama na engleskom jeziku i jedan kraći EP s nekoliko hrvatskih pjesama.


Debeli precjednik će gostovati u požeškom Tom klubu ove subote, 19. studenog. Uz njih nastupit će i požeške legende Loš primjer, koji će prvi put u Požegi promovirati novi album "Malo sunca". Koncert počinje u 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 15 kuna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI