U Požegu i Kutjevo stiže prva organizirana grupa njemačkih turista

10.09.2017. | M.B./glas slavonije
Pregleda: 9925

Prva organizirana grupa njemačkih turista u Slavoniju dolazi već idući tjedan. Riječ je o gostima koji dolaze autobusom u organizaciji velike njemačke turističke agencije - I.D. Riva Tours iz Münchena i upravo ta informacija čini ovu vijest posebnom.

"Hrvatska je sada turistički hit u cijelom svijetu. Sada je pravi trenutak i za Slavoniju te itekako moguće turizmom oživiti istok Hrvatske i tu dovoditi i tisuću njemačkih gostiju godišnje", rekao je za Glas Slavonije vlasnik agencije, Selimir Ognjenović koji je i obećao da će pomoći turizmu Slavoniji te dodavši da su gosti iz Bavarske.

Turisti će posjetiti Požegu i Kutjevo


Turisti će biti smješteni u hotelu Osijek gdje će obilaziti ljepote Osijeka, a prvi obilazak ih očekuje u Zagrebu koji im  je ujedno i prva destinacija. Nakon Zagreba, obići će Đakovo, Kopački rit, Vučedol, Vukovar, Vinkovce... U našoj županiji će se zadržati tek jedan dan gdje će ići u razgledavanje Požege i Kutjeva uz uživanje u degustaciji vina u kutjevačkim podrumima.


Kako se svi turisti koji posjete bilo koju destinaciju u našoj županiji ponovno vrate, sigurni smo da će i ovdje to biti slučaj. Nadamo se da će Nijemci Slavoniju preporučiti i svojim prijateljima, rodbini i poznanicima te da ćemo ovakve organizirane grupe turista moći očekivati sve češće što može donijeti samo pozitivan ishod u financijskom smislu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI