Bognar: Dugo nisam vidio toliko budala na jednom mjestu

13.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 17130

Nogometni klub iz Eminovaca slavio je na domaćem terenu protiv Papuka iz Velike rezultatom 2:1 u 14. kolu 1. županijske nogometne lige. Dvostruki strijelac za Eminovce bio je Antonio Šilhan, a za Veličane je jedini gol postigao Marinko Miškić. S dvije strane čuli smo dva potpuno različita komentara na ovu utakmicu.

- Utakmica je bila fer i korektna - rekao je predstavnik Eminovaca Marko Ćališ.

- Jako dugo nisam vidio toliko budala na jednom mjestu. Molim vas da napišete točno tako kako sam rekao - komentirao je trener Papuka Damir Bognar. Na upit da objasni, kazao je da je sam taj ambijent bio jako težak za igru te da će se pojedinci sami naći u njegovoj izjavi.


Kamen - Dinamo (V) 4:3


Zanimljivo je bilo i u Vetovu, gdje su gosti iz Vidovaca poveli na početku utakmice golom Ivice Čabraje. Međutim, domaćini ubrzo poravnavaju rezultat i prelaze u vodstvo golovima Mate Martinovića i Davida Jolića. Matej Romštajn potom izjednačuje, a Kamen prelazi u vodstvo 3:2 drugim Jolićevim golom, ovoga puta iz jedanaesterca. Pri rezultatu 3:2 za Kamen, trener i igrač Dinama iz Vidovaca Ivica Čabraja u 60. minuti dobiva drugi žuti karton i isključenje. Deni Pavić povisuje na 4:2, a u zadnjoj minuti utakmice Robert Jaroš smanjuje na konačnih 4:3.

- Imali smo mi još prilika, ispromašivali smo se u prvom poluvremenu. Inicijativa je bila na našoj strani. Mislim da je suđenje bilo korektno - komentirao je Stipo Martinović, trener Kamena.

S druge strane trener gostiju se ne slaže s njegovom ocjenom korektnosti suđenja.
- Suđenje nije utjecalo na rezultat, ali smatram da sam drugi žuti karton olako dobio. Kriv sam jer sam dopustio da budem lako isprovociran, a preolako mi je pokazao karton. Mene su isključili taman pri rezultatu 3:2, kada smo mi sredili igru i mogli još možda nešto učiniti - rekao je Ivica Čabraja.

Mladost - Hajduk 3:3

U Pavlovcima je također bilo prigovora na suđenje. U utakmici gdje su gosti poveli 0:1, a domaćini izjednačili pa vodili 3:1, Pakračani su uspjeli do kraja utakmice stići rezultat i izvući bod.

Domaćini su posebno nezadovoljni suđenjem glavnog suca.
- Od prve do zadnje minute sudio je namjerno i tendenciozno za goste. Učinio je sve da Hajduk pobijedi, no nisu uspjeli. Ipak, i to je utjecalo na rezultat - rekao je Dražen Marjanović, trener Mladosti. Do komentara gostiju nismo mogli doći jer se njihov predstavnik nije javljao na mobitel.

Za Mladost golove su postigli Draženko Kljaić (2 pogotka) i Vinko Jugović, dok su za Hajduk golove dali Valentino Jirasek (2 pogotka) i Goran Barišić.

Sulkovci - Croatia 1:0

Podotkom Tihomira Štetića u prvom je poluvremenu postavljen konačni rezultat u Sulkovcima, gdje je domaća momčad svladala goste iz Mihaljevaca minimalnom pobjedom 1:0.

LINK Ovdje pročitajte izvještaj sa subotnjih utakmica 1. ŽNL.

Svi rezultati 14. kola

Dinamo (R) - Požega 1:5, Eminovci - Papuk 2:1, Sulkovci - Croatia 1:0, Kamen - Dinamo (V) 4:3, Tim osvježenje - Kaptol 2:0, Mladost - Hajduk 3:3, Kutjevo - Jakšić 0:3, Slavonija - BSK Bazinatours 3:3

Kaptol osigurao jesenski naslov

Iako je u jučerašnjoj utakmici Kaptol izgubio u gostima protiv Tim osvježenja, nakon današnjeg remija u Pavlovcima pakrački Hajduk zaostaje za vodećim Kaptolom 4 boda. Do kraja prvog dijela prvenstva ostalo je još samo jedno kolo pa je jasno da je Kaptol već osigurao naslov jesenskog prvaka. Hajduk i Slavonija vode grčevitu borbu za drugo mjesto, gdje Pakračani još uvijek vode s jednim bodom prednosti.

Tablica 1. ŽNL nakon 14. kola

1. KAPTOL.........................33 (42:15)
2. HAJDUK (Pakrac)................29 (50:30)
3. SLAVONIJA (Požega).............28 (46:20)
4. EMINOVCI.......................25 (26:20)
5. KAMEN (Vetovo).................24 (29:27)
6. PAPUK (Velika).................22 (44:31)
7. JAKŠIĆ.........................21 (35:34)
8. MLADOST (Pavlovci).............21 (30:30)
9. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).......20 (33:40)
10. POŽEGA........................19 (30:31)
11. SULKOVCI......................18 (25:30)
12. BSK BAZINATOURS (Buk).........14 (28:32)
13. DINAMO (Vidovci)..............12 (26:41)
14. CROATIA (Mihaljevci)..........12 (26:47)
15. KUTJEVO........................9 (18:40)
16. DINAMO (Rajsavac)..............8 (18:40)

15. kolo

U zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva, idućeg vikenda Kaptol će dočekati Mladost iz Pavlovaca, a Slavonija će gostovati u Jakšiću. Hajduk će imati lagan posao na domaćem terenu protiv Kutjeva, a Eminovci će gostovati kod Požege. Papuk će u Velikoj ugostiti Sulkovce, Dinamo iz Vidovaca će ugostiti Tim osvježenje, Croatia dočekuje Kamen, a BSK Bazinatours će ugostiti Dinamo iz Rajsavca.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI