U subotu i nedjelju igra se prvo kolo kupa u Požeštini

18.08.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 5188

Sljedećeg vikenda, odnosno već za dan, dva kreće službeno natjecanje u Požeško slavonskoj županiji, po već uobičajenom rasporedu prije prvenstva se igraju dva kola Kupa što je odlična praksa jer se manje igra srijedom u kasnijoj fazi sezone, a i klubovi imaju priliku iskoristiti Kup kao dobru pripremu za prvenstvene dvoboje.

U nedjelju, 20. kolovoza s početkom u 17,30 sati sastaju se Graničar (Bučje) – Tim Osvježenje (Kuzmica), Slavonija (Prekopakra)- Eminovci, Croatia (Mihaljevci) – Croatia(Donja Obrijež), Hrvatski dragovoljac (Drenovac) -Poljana, Sulkovci – Požega, Jovača (Marino selo) – Kaptol, Papuk (Velika) – Parasan (Golobrdci), Dobrovac – BSK Buk, Dinamo (Vidovci) – Slaven (Gradac), Omladinac (Čaglin) -Mladost (Pavlovci), Kutjevo-Ovčare.

Dan prije, u subotu, 19. kolovoza s početkom u 17,30 sati odigrat će se četiri utakmice. Sastaju se Lipik 1925 (Lipik) – Sloga (Trenkovo), Graničar (Zagrađe) – Lipa (Stara Lipa), Jakšić – Hajduk (Pakrac) i Dinamo (Rajsavac) – Kamen (Vetovo). Slobodan je Dinamo (Badljevina) koji je trebao gostovati u Biškupcima kod BSK-a čija je Skupština u srijedu, 10. kolovoza donijela odluku o gašenju kluba.


Kao najzanimljiviji dvoboji ističu se oni u Vidovcima i Čaglinu. U Vidovcima će Dinamo i Slaven odigrati jedini "prvoligaški” dvoboj u prvom kolu, a dvoboji ova dva kluba uvijek su zanimljivi u posljednje 3 sezone od one čuvene borbe za naslov prvaka kada je na kraju Dinamo slavio. Ovoga puta Dinamo slovi za velikog favorita pojačan za sjajnog napadača Tomislava Žuljevića. U Čaglinu se igra "derbi prošle sezone”. Naime, Mladost je najvećeg konkurenta za naslov prvaka u 2. ŽNL imala u Omladincu, a domaćina u kupu sigurno i te kako peče težak poraz u posljednjem međusobnom dvoboju u Pavlovcima kada su "popili” petardu. Požega i Kutjevo su prošle sezone došli do polufinala, odnosno do dvoboja s trećeligašima, a ovu kampanju otvaraju u Sulkovcima, odnosno u Kutjevu protiv Ovčara. I jedni i drugi ulaze u utakmice kao favoriti, posebno Kutjevo, dok Požega ipak ide na kvalitetnijeg protivnika, ali niti jedni niti drugi ne bi smjeli imati problema.


U kupu se igra samo jedna utakmica, a ako nakon 90 minuta rezultat bude izjednačen odmah se izvode jedanaesterci. Izvlačenje parova 2. kola bit će u ponedjeljak, 21. kolovoza u 12,00 sati u prostorijama Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije (Dr. Tuđmana 4, Požega


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI