Odigran 20. ¨Orljava kup¨ 2017.

Orljava kup 2017.
(FOTO: Franjo Memedović)

16.08.2017. | Franjo Memedović
Pregleda: 3349

U vrlo dobroj organiziciji NK HRVATSKOG DRAGOVOLJCA iz Drenovca , po ugodnom vremenu pred dvijestotinjak gledatelja, odigaran je nogometni turnir ,,ORLJAVA KUP 2017 ", kojemu je to bilo dvadeseto jubilarno izdanje , a na kojem su uz domaćina nastupile i ekipe NK VATROGASCA iz Grižića, NK SLAVENA iz Gradca , te NK GRANIČAR iz susjednog Bučja.

U zanimljivim utakmicama polufinala , koje su obje završile neriješenim rezultatom , pobjednici su odlučivani izvođenjem jedanaesteraca, nakon čega su postignuti slijedeći rezultati:

NK GRANIČAR : NK SLAVEN 5:3 (1:1),


NK VATROGASAC : NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 4:5 (1:1)


I u utakmici za treće mjesto između NK VATROGASCA I NK SLAVENA u regularnom tjeku utakmice nije bilo pobjednika, a nakon izvođenja jedanaesteraca nogometaši iz Grižića bili su bolji od gradčana, te rezultatom 5:4 (1:1), osvojili najmanji pokal na turniru.




Finalna utakmica ovogodišje ORLJAVE bila je prava poslastica za ljubitelje nogometa u graničarskom kraju. Sastali su se domaći NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC i novi županijski nogometni drugoligaš NK GRANIČAR iz Bučja. Vrlo lijepa utakmica , puna tempa i izrađenih akcija u kojem su igrači trenera Matijević, a nazivaju ih još i,, lakom konjicom" odmah od početka susjedima iz Bučja dali do znanja da neizvjesnog rezultata u ovoj utakmici neće biti. Vrlo brzo su dragovoljci poveli sa dva pogotka prednosti, a nastavak je bio samo odrađivanje u kojem su postigli još dva pogodka i tako završnim rezultatom 4:0, zasluženo osvojili titulu najboljih na ovogodišnjem jubilarnom turniru,, ORLJAVA KUP 2017"




Za dobar rezultat pobjednika posebno bi zaslužnim trebalo istaknuti kapetana i graditelja igre NK HRVATSKOG DRAGOVOLJCA, Pavu Nikolića, te brzonogog i vraški nuzgodnog za čuvanje Josipa Brkića, koji su predvodnici nove drenovačke nogometne budućnost , koju je dobro posložio ambiciozni trener Željko Matijević, a o kojoj će se sigurno još puno čuti i pisati.




Da je ekipa NK HRVATSKOG DRAGOVOLCA već sada, petnaestak dana prije početka prvenstvenih utkmica , dobro pripremljena, dokaz su uz ovaj drenovački osvojeni turnir i osvojeni turnir GRANIČARSKU KUP u Bučju te turnir BRAĆA BLAŠKOVIĆ u Gradcu , na kojima su drenovčani bili dominantni nad ekipama BSKa iz Buka, Sulkovaca i Omladinca iz Čaglina.




Dali su ovi uspjesi nogometaša HRVATSKOG DRAGOVOLJCA najava nekih velikih rezultata i pohođenja na visoke pozicije, o tome trener Matijević svojim nogometašima na takav način za sada neda razmišljati, jer svaka je nova utakmica novo dokazivanje i novi izazov, a prvi je onaj u nedjelju u kupu protiv Poljane.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI