(Video) Vrući sex na balkonu u Štamparevoj ulici…

Mjesto događaja
(FOTO: SBonline.net)

13.08.2017. | sbonline.net
Pregleda: 48588

Sexualni nagoni uzbuđenog dvojca su bili jači od očiju javnosti i to u sred dana te su se prepustili strastima na balkonu svojeg stana ne obazirujući se na znatiželjne poglede.

Naime, dvojac u ljubanim igrama uhvaćen je videom jučer u predvečerje u Štamparevoj ulici ne uzimajući u obzir da je taj čin u javnosti kažnjiv prema odredbama "Zakon o prekšajima protiv javnog reda i mira” odnosno "Ako se ljubavni par odluči na egzibicionizam i seks na javnom mjestu, svaki od njih dobit će kaznu od 3.000 do 5.000 kuna. Isto vrijedi za masturbaciju na javnom mjestu”

Podsjetimo ipak se radi o jednoj od frekventnijih ulica u gradu i u svakom slučaju napaljeni dvojac trebao je preventivno razmišljati o mlađim uzrastima i djeci koja su u blizini i ne izvrgavati ih svojim "majstorijama” nego u svoja četiri zida zadovoljiti svoje potrebe i na taj način lišiti sve druge svojih privatno/ljubavnih igrica.

Upozoravamo sve potencijalne egzibicioniste ovakvih i sličnih radnji da su iste prekršajno kažnjive te da se u takvim situacijama pridržavaju slova zakona.

Znatiželjni video mogu pogledati OVDJE ( Zabranjeno gledati mlađima od 18 godina) .

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI