Ribičić reagirao na izjavu Tamare Puač

Dr.sc. Goran Ribičić
(FOTO: A.M.)

11.08.2017. | A.M.
Pregleda: 15236

"Poštovani !Kad čovjek malo razmisli, na ovakve komentare najbolje je ne odgovarati, jer uistinu je vidljivo da je cijeli tekst politički konotiran i motiviran. U mom odgovoru gđi. Puač je sve jasno.




Napominjem još jednom da sam ja i djelatnici Ustanove svakodnevno na bazenu i da se rad bazena odvija u skladu sa svim pravilima održavanja kvalitete vode, što možemo dokazati činjenicom svih analiza Javnog zdravstva koje su pozitivne, jer da nije tako bazen bi već odavno bio zatvoren. Također smo dobili pohvalu građana kako je sve čisto i uredno oko bazena i u krugu bazena. Ne znam što je to nekulturno u mojoj izjavi, ako nego zamoliš da se otušira prije ulaska u bazen, da prođe kroz nogoper i da svojim ulaskom u vodu unosi što manje prljavštine na sebi, kako bi preventivno djelovali i što više pridonijeli očuvanju čistoće vode ??? žalosno je to što netko komentira rad ustanove i rad bazena bez ikakvih dokaza, a još tragičnije je što gđu. Puč nikada nisam vidio na bazenu.Smatram da nisam uhljeb, jer nisam u politici, nego svoj rad obavljam stručno i profesionalno, o čemu govore moja izvješća o radu Ustanove koja se uredno dostavljaju osnivaču i vlasniku svih objekata.


Također želim naglasiti da moja ostavka nije upitna ako za to postoji razlog, i vrlo rado ću svoje mjesto prepustiti gđi. Puač ako ispunjava određene kriterije za to radno mjesto. Smatram da se o tome ne treba raspravljati na ovaj način, jer se odluke o tome donose na nekom drugom mjestu, što bi ista trebala znati iz vlastitih primjera. Lako je govoriti o nečijem radu ovako ili onako, treba se prihvatiti posla a ne iznositi subjektivne prosudbe bez činjeničnih dokaza. - govori za 034portal.hr Goran Ribičić i dodaje:





Želim još naglasiti da smo svim građani (ne samo Požežanima, nego i ostalima iz drugih gradova i županija kojih ima jako puno) korisnicima gradskog bazen uvijek dostupni za njihove primjedbe i sugestije.

Srdačan pozdrav!

Ravnatelj ustanove dr.sc. Goran Ribičić "


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI