U Pleternici predstavljen novi projekt ¨ Volonterski centar¨

Projekt "Volonterski centar"
(FOTO: M.M.)

08.08.2017. | M.M.
Pregleda: 7777

U Centru udruga u Pleternici danas je predstavljen novi projekt pod nazivom "Volonterski centar" koji će od jeseni krenuti s radom.

Nositelj projekta je udruga "Osmijeh" iz Pleternice ,a partneri su Grad Pleternica i udruga "Radost".

"Dugi niz godina smo surađivali s udrugama i uvijek to kvalitetno radimo ali onda smo dobili mogućnost apliciranja odakle financiramo određene projekte zajedno s našom gradskom tvrtkom Poduzetničkim centrom.


S udrugama imamo izvanrednu suradnju i svake godine nekoliko projekata uspijemo za naše udruge izrealizirati, a jedan od je i ovaj projekt koji će danas biti izrealiziran.


Čestitam svim sudionicima i nositeljima ovog projekta na kvalitetno napisanom projektu, zahvaljujem na angažmanu svima i nadam se kako je ovo još jedan u nizu kvalitetnih projekata koji ćemo zajedno odraditi." - rekao je dogradonačelnik Domagoj Katić




"Udruga "Osmijeh" je nositelj projekta koji je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Vrijednost ovog projekta je 120 tisuća kuna i drago mi je da smo mi nositelj projekta te da smo zaposlili jednu mladu osobu koja će biti koordinator za sve informacije o ponudama i potražnji volontera na području Pleternice." - rekla je Vesna Rezo predsjednica udruge "Osmijeh"




U sklopu projekta nositelj projekta izradit će web stranicu na kojoj će biti detaljno sve pojašnjeno te će svatko zainteresiran imati pristup i uvid u sve vezano za sam projekt i volontiranje na području Pleternice.

"Aktivnosti koje smo mi zamislili kroz projekt su: 1.) Zapošljavanje koordinatora volontera te uspostava baze podataka volontera i organizatora volontera te funkcioniranje servisa volontera, 2.) Edukacija za volontere i građane odnosno potencijalne volontere, 3.) Promocija vrijednosti volontiranja, 4.) Vrednovanje projekta i 5.) Provedba samog projekta." - pojasnila je Marina Kutuzović
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI