Sezona kiselih krastavaca za medije

Čitanost 034 Portala
(FOTO: similarweb.com)

01.08.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 5772

Zahvaljujemo našim čitateljima koji očigledno i s godišnjeg odmora prate događaje u Požegi. Drugačije nije za objasniti zašto naša čitanost u sezoni kiselih krastavaca, unatoč drugim godinama, jako malo opada.

Kao i svaki mjesec, tako smo i u lipnju pratili čitanost za naše područje, no, nažalost, druge medije nje moguće pratiti preko www.gemiusa.com gdje se nalaze sve vodeće internetske stranice. Naše kolege očito ne žele da njihova čitanost bude praćena, tako da smo mi jedini medij zastupljen na toj stranici. Ako nekoga zanima, link je prethodnoj rečenici pa može provjeriti o čemu pričamo.

Ovdje želimo napomenuti da prenosimo samo rezultate komercijalnih medija, a ne neprofitnih udruga kao što je Udruga za informiranje građana- pozega.eu, koja u usporedbi s nama ima duplo više zaposlenih (na impressumu navedeno šest djelatnika). Nismo upoznati u kakvom su radnom odnosu svi djelatnici, jesu li zaposleni na ugovor o radu ili djelu, no drago nam je da se ima novca za zapošljavanje. Isto tako, drago nam je što je slavonski.hr (kako kaže samo ime- portal koji pokriva cijelu Slavoniju) zaposlio novog kolegu Bojana Miščevića, želimo svima puno uspjeha i zarade, naravno.


Rezultate čitanosti za lipanj 2017. donosimo vam sa stranice www.similarweb.com i oni se razlikuju od rezultata na Google Analytics i gemius.com-u, no ovi rezultati su u realnom omjeru i tko god se u to želi uvjeriti, može provjeriti na www.similarweb.com.


Mi smo, naravno, broj jedan, jer da nismo, možda ovaj članak ne bi ni pisali.




Najveće iznenađenje je portal www.liberal.hr iz Pleternice koji je u kratkom roku dosegnuo veliki broj čitatelja i po našoj procjeni će za godinu dana taj portal postati jedan od najčitanijih u Hrvatskoj. Bavi se liberalnim temama iz Hrvatske i svijeta (što se može iščitati i iz samog naziva portala) te moramo priznati da se često na tom portalu može naći zanimljivih tema.

Imamo saznanja kako jedan ugledni član iz naše sredine, čije ime ćemo zasad držati u tajnosti, planira osnovati i u rad pustiti novi portal u skorom vremenu, želimo mu svu sreću i smatramo da je u Požegi definitivno potreban još jedan portal jer nas ima malo, čak niti deset.

Pozdravljamo i mladog poduzetnika iz Ivanca, gospodina Marka Roginu, koji je novi vlasnik Požeškog dnevnika. Iako je sjedište tvrtke preselio u Ivanec, ipak je ostavio ime portala što se cijeni.

Na kraju se želimo zahvaliti svim našim čitateljima koju nas vjerno prate i zbog kojih smo ovdje iz dana u dan. Do sada nam je čak 35 000 vas iskazalo svoje povjerenje, što je samo broj lajkova na našem službenom Facebook profilu. Hvala vam, dragi čitatelji, na toj nadasve zavidnoj brojci! Mi sada hrabro koračamo prema broju od 40 000 lajkova, a sljedeće izvješće o čitanosti donosimo vam krajem rujna 2017. godine.

Redakcija 034 Portala


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI