Franjo Lucić podnio ostavku na sve funkcije u HDZ-u

Franjo Lucić
(FOTO: Ivan Vlahović)

27.07.2017. | Telegram.hr
Pregleda: 18829

Nakon pokušaja podmićivanja Telegramovog novinara Drage Hedla, saborski zastupnik HDZ-a Franjo Lucić podnio je ostavku na sve funkcije u HDZ-u. "Podnio sam ostavku na sve političke funkcije u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, na mjesto predsjednika Županijskog odbora Požeško-slavonske županije, člana Nacionalnog vijeća i Središnjeg odbora”, rekao je Lucić stoji u priopćenju koje je stiglo iz HDZ-a.

Franjo Lucić je o svome činu obavijestio i predsjednika stranke Andreja Plenkovića.

"Bez obzira na neutemeljenost optužbi, odlučio sam da ne želim biti teret svojoj stranci. Odgovorno tvrdim da nije bilo riječi o nikakvom podmićivanju, kako tvrdi gospodin Hedl, a to ću, ako bude potrebno, dokazati na mjerodavnom mjestu”, poručio je Lucić.


Doznajemo da će Županijski odbor HDZ-a večeras imati sastanak nakon kojeg će obavijestiti javnost tko će biti privremeni ili trajni predsjednik ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije, stoga nas pratite live na Facebook stranicama 034 Portala.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI