U Pleternici ponovo gostuje prvoligaška momčad

Plakat
(FOTO: sportalo.hr)

26.07.2017. | M.M./sportalo.hr
Pregleda: 3591

U Pleternici ponovo gostuje prvoligaška momčad.

Iako u Pleternici ove godine nije gostovao Dinamo koji je tradicionalno odigravao pripremni susret protiv Slavije, Pleterničani će ipak i ove godine u pripremnom periodu imati prigodu ugostiti prvoligašku momčad. Već nekoliko godina sastav momčadi na memorijalnom turniru Stjepan Zdenko Šivo je nepromijenjen te su sudionici uz domaćina, Slavonija iz Požege, Sesvete i Rudeš.

Prošle godine su tako igrala dva trećeligaša i dva drugoligaša no ove godine zahvaljujući plasmanu Rudeša u Prvu HNL pleternički kibici moći će ponovo gledati prvoligaški nogomet na svome stadionu koji nosi ime po prerano preminulom predsjedniku kluba u čiji se spomen već 32 godine ovaj turnir i održava.






Koliko gosti iz Zagreba cijene svoje domaćine u Pleternici pokazali su i ovom gestom pristavši na sudjelovanje na turniru iako im je natjecanje u Prvoj HNL započelo te su čak i svoju prvenstvenu utakmicu s Lokomtivom pomaknuli na petak kako bi se s najboljim mogućim kadrom prezentirali gledateljima u Pleternici.

Nakon dugog razdoblja u kojemu na ovome turniru nije bilo prvoligaša (a bilo ih je često – Belišće, Kamen Ingrad) ponovo će ovaj dugogodišnji i jedan od najkvalitetnijih memorijalnih turnira na području Slavonije i Baranje imati nekoga iz elitnog razreda hrvatskog nogometa.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI