Vlasnik Platinuma demantira izjavu frontmena grupe Vatra

Ivan Dečak i Zoran Teodorić
(FOTO: Arhivska fotografija)

20.07.2017. | Platinum Facebook
Pregleda: 18219

"21. lipnja ove godine na požeškom glavnom trgu nastupila je poznata hrvatska grupa Vatra. U jednom trenutku Ivan Dečak, pjevač i frontmen grupe Vatra, upitao je publiku za nekadašnju discotheque THE BEST te prozvao vlasnika kako do danas nije ispoštovao i isplatio dogovoreni iznos za nastup.

Vlasnik nekadašnje discotheque THE BEST, a danas PLATINUMA je Požežanima dobro znani Željko Pojer - Popi koji je odlučio putem Facebooka i ostalih lokalnih medija dati očitovanje i demanti na ovu izjavu Ivana Dečaka koja je za jedan ovakav javni istup i utuživa zbog neistinitosti izgovorenih tvrdnji te povrede ugleda i časti.

Prije ove objave kontaktirali smo menadžment grupe Vatra te tražili objašnjenje i ispriku na što su nam odgovorili već izgovorenu tvrdnju da vlasnik nikada nije platio koncert. Dragi Ivane i grupa Vatra, profesionalni poslovni odnos regulira se ugovorom, a nepravilnosti se, ako je to potrebno, rješavaju na sudu, a ne javnim istupima. Koncert grupe Vatra održali ste 26.3.2010. u discotheque The Best. Koncert je organizirao i s Vama dogovarao gospodin Zoran Teodorić što dokazujemo priloženim fotografijama, a istu tvrdnju je i on sam potvrdio odmah na koncerta 21. lipnja ove godine.


Vlasnik kluba je ustupio prostor tada 26.3.2010. godine organizatoru koncerta bez ikakvog ugovora ili obveza prema grupi Vatra. Na dan koncerta vlasnik se čak nije niti upoznao s grupom Vatra prema tome još jednom Vas javnim putem tražimo ispriku prije nego poduzmemo daljnje korake."


Platinum Požega- Fcaebook


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI