Sjajna partija Petre Lovrić na Europskom prvenstvu

Petra Lovrić na prvenstvu
(FOTO: 034 portal)

18.07.2017. | M.B.
Pregleda: 4352

Košarkašice osječkog Sveučilišta Josip Juraj Strosmayer danas su krenule sa svojim nastupom na Europskom sveučilišnom prvenstvu u mađarskom gradu Miskolc. Među osječkim studenticama je i Požežanka Petra Lovrić koja je u prvom susretu odigrala sjajnu košarku i predvodila ekipu do pobjede nad njemačkim Ruhr Universitat Bochumom.




Petra je odigrala zaista odličnu utakmicu, postigla je 20 poena i bila drugi strijelac ekipe uz imenjakinju Šimunić, a do double-double učinka nedostajao joj je samo jedan skok. Osječke studentice slavile su na kraju pobjedu s 11 poena prednosti u prvom kolu, a danas u 18,15 sati čeka ih dvoboj protiv Portugalki s University of Aveiro.


Loše smo ušle u utakmicu i prvo poluvrijeme je bilo stvarno jako loše. U drugom poluvremenu smo se koncentrirale, počele igrati pravu obranu i došle do preokreta i pobjede – rekla je Petra, a da je obrana bila prava u drugom poluvremenu svjedoči podatak da Njemice nisu zabile poen posljednje 3,45 minute.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI