Dva motociklista (30 i 38) smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Selne

Poginula dva motociklista
(FOTO: Sb Online)

16.07.2017. | PU brodsko posavska
Pregleda: 15271

U Ulici Sv. Antuna Padovanskog u Selni sinoć (15.7.) oko 19:30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a jedna osoba je teško ozlijeđena.

Očevid je obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz pomoć policijskih službenika.

Utvrđeno je, da je 30-godišnjak upravljajući motociklom Yamaha s kojim se nalazila 25-godišnja putnica, prilikom pretjecanja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka i broja, prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se iz suprotnog smjera kretao drugi motocikl (Reglar-Raptor), a kojim je upravljao 38-godišnjak. Pritom je došlo do sudara dva motocikla i pada, motocikala, vozača i putnice. U ovoj prometnoj nesreći motociklisti (30-godišnjak i 38-godišnjak) su smrtno stradali na mjestu događaja, dok je 25-godišnja putnica teško ozlijeđena te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.


Tijekom trajanja očevid od 20 do 23.10 sati, promet je na spomenutoj dionici bio zatvoren i preusmjeravan drugim smjerovima. O prometnoj nesreći policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI