Društveno solidarno samozapošljavanje

Ilustracija
(FOTO: Wikimedia)

04.07.2017. | P.C.
Pregleda: 4655

Puno se priča o poticajima za zapošljavanje koje osigurava EU posredstvom HZZ-a. Puno manje se zna o tome kako HZZ ocjenjuje projekte i kolika je transparentnost cijelog postupka, ali to ostavljamo za neku drugu priču.

Takav odnos birokrata nagnao je 47-godišnjeg Riječanina Petra Ciganovića da pokrene crowdfunding kampanju društveno poticanog samozapošljavanja za one kojima je praktično nemoguće pronaći posao, bez obzira na stečeno obrazovanje i vještine.

Ideja je da se u našem društvu solidarnost podigne na višu razinu i da oni kojima se danas pomaže sutra pomažu drugima. Poučen dugogodišnjim društvenim aktivizmom, koji ga je možda i koštao sigurnog posla i egzistencije, Petar je izabrao ne svrstati se u političke tabore, a da bi si osigurao ono što bi svatko od nas trebao imati: posao za dostojanstven život.


Jedan ovakav projekt bi svojim potencijalnim uspjehom otvorio potpuno nove mogućnosti za mnoge koji sada razmišljaju od odlasku iz Hrvatske. Pogledajte projekt koji je Petar osmislio i ako vam se svidio – uključite se.




Niste u mogućnost novčano pomoći, uvijek možete pomoći dijeleći link na društvenim mrežama ili prosljeđujući ga nekome tko bi mogao pomoći na bilo koji način u pokrivenosti projekta.

Zajedno smo jači, zar ne?

A ako i ti želiš postati sam svoj šef, više o potporama i akciji za poduzetnike možeš saznati KLIKOM OVDJE.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI