Sastanak Povjerenstva za vjeroučiteljske mandate i personalna pitanja

Sastank
(FOTO: Požeška biskupija)

03.07.2017. | Požeška biskupija
Pregleda: 3103

U Dvorani sv. Lovre Biskupskog ordinarijata u Požegi danas je održan sastanak Povjerenstva za vjeroučiteljske mandate i personalna pitanja. Zadaća Povjerenstva je da provjerava jesu li kandidati za vjeroučitelje u školi i vjerski odgoj u predškolskim ustanovama na području Požeške biskupije u skladu s crkvenim i državnim normama po svojoj stručnosti, duhovnoj izgradnji, moralnom i eklezijalnom životu prikladni za navjestiteljsko poslanje. Pored toga Povjerenstvo vodi brigu o rasporedu vjeroučitelja u školama i predškolskim ustanovama, prati njihov predavački rad i djelovanje u župi te rješava probleme koji mogu pri tom nastati.

Povjerenstvo u sastavu: Robert Mokri, predstojnik Katehetskog ureda, msgr. Josip Krpeljević, generalni vikar, Ivica Lalić, vjeroučitelj i Patricija Brdar, suradnica u Katehetskom uredu, raspravljalo je o pristiglim zamolbama za posao, radnim mjestima i o problemskim situacijama vjeroučitelja, a nastavak sjednice dogovoren je za mjesec kolovoz prije početka nove školske godine.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI