HYPO LIMAČI iz Osijeka osvojili prvo mjesto na turniru, a domaćini drugo

Hypo limači Osijek
(FOTO: M.M.)

25.06.2017. | M.M.
Pregleda: 5650

NK "Dinamo" Vidovci – Dervišaga po drugi puta su organizirali turnir za mladež, a ovoga puta za tri kategorije u tri dana.

Jučer je završen prvi dio natjecanja za godište 2006. i mlađe na kojem je pobjednik ekipa iz Osijeka Hypo Limači dok je druga ekipa NK "Dinamo" Vidovci – Dervišaga koji su izgubili prvo mjesto u izvođenju jedanaesteraca dok je treće mjesto pripalo ekipi iz Slavonskog Broda.





"Na turniru se natječu ekipe iz pet županija s preko 600 djece koje sudjeluju. Sve ovo se ne bi moglo organizirati bez naših veterana, roditelja djece koja igraju za NK" Dinamo" i svih onih koji nam pomažu.


U posjet ovom turniru došao nam je i Matej Mitrović koji je svojim radom uspio doći do reprezentacije jer uz predan rad i veliki trud daje primjer svim ovim mladim naraštajima da se može uspjeti u nogometu." - rekao nam je predsjednik NK" Dinamo" Vidovci – Dervišaga




Dodjeli pehara i medalja prisustvovao je Matej Mitrović zajedno s Tomislavom Čabrajom.




Najbolji strijelac je igrač vidovaca Tvrtko Janković, golman Andrej Vladetić iz Osijeka, a najbolji igrač turnira je Sergej Levak također iz Osijeka.
































































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI