Hoće li novi gradonačelnik Puljašić ispuniti Neferovićevo obećanje?

Potraga na RTL-u
(FOTO: rtl.hr)

16.06.2017. | A.M./rtl.hr
Pregleda: 14746

Peteročlana obitelj Pašalić s troje djece iz Stare Lipe u veljači je ostala bez krova nad glavom.






Skromnu kuću koju su baš obnovili u jednoj noći, progutao je u veljači  plamen. Zahvaljujući dobrim ljudima, obitelj je pronašla privremeni smještaj, a pomoć za novu kuću, obećala je i tvrtka u kojoj radi otac obitelji.


Tadašnji gradonačelnik Požege, Vedran Neferović, obećao je novac za građevinski materijal, no Neferović, koji je široj javnosti poznat po napadu na novinara, nije postao kandidat za gradonačelnika, pa je obećanje povukao.



Kamere `Potrage` snimili su novo obećanje novog gradonačelnika i to na njegov prvi radni dan, a cijelu priču pogledajte sami večeras u 19:10 sati, na RTL-u.

Iako se sadašnji gradonačelnik Darko Puljašić često pojavljuje na jednoj lokalnoj televiziji, ovo mu je prvi nastup na nacionalnoj televiziji stoga pogledajte večeras što se dogodilo s prijašnjim Neferovićevim obećanjem i hoće li Puljašić nešto poduzeti glede ovog problema.

http://www.rtl.hr/video/najave/165991/potraga-veceras-u-1910-sati-na-rtl-u/

izvor: www.rtl.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI