Četiri poze u seksu koje najviše volimo

Ljubav-par
(FOTO: Zadovoljna.hr)

11.06.2017. | Zadovoljna.hr
Pregleda: 17117

Nebrojeno puta smo spominjali kako dobra komunikacija između partnera garantira savršen seks. To su nam otkrile i naše iskrene čitateljice koje se ne srame izraziti svoje želje u intimnim trenucima i jako dobro znaju kako doći do vrhunca. Otkrivamo 4 poze koje su one odabrale kao najbolje.

1. "Dečko i ja stojimo zagrljeni i ja omotam noge oko njegova struka. On ruke stavi pod moju stražnjicu te me podiže gore i dolje. Meni je ova poza super, ali njemu je ipak malo naporna." - Maja (29)

2. "Najbolja poza? Za mene bi to bila napredna verzija misionarca. Ja ležim na leđima i noge prebacim preko muževih ramena. On se nasloni na ruke i na moja bedra te laganim pokretima kontrolira kretanje. U ovoj pozi uvijek doživim orgazam." Ksenija (36)


3. "Kleknemo ispred fotelje ili kauča, a dečko je iza mene. Ja raširim noge koliko god mogu, nagnem se prema naprijed i naslonim se na kauč. Ova poza je vrlo jednostavna, ali kreativna pa mi nikada ne dosadi." - Karla (31)


4. "Ja najviše volim biti gore jer tako uvijek mogu sve kontrolirati. Muž legne na leđa, lagano savije noge, a ja čučnem iznad njega i namjestim se tako da mu okrenem leđa i pridržavam se za njegova koljena. Laganim pokretima gore-dolje sama diktiram biram brzinu." - Maša (37)

izvor: www.zadovoljna.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI