Pala kriminalna organizacija, četvorica privedena

(Ilustracija)
(FOTO: 034portal)

07.06.2017. | M.M.
Pregleda: 19429

U okviru kriminalističkog istraživanja, a temeljem sudskog naloga, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke i Uprave kriminalističke policije, jučer (6. lipnja), pretražili su dva osobna automobila, obiteljsku kuću i nekoliko stanova na području Zagreba, Okučana i Slavonskog Broda, koje koriste 37-godišnjak, 39-godišnjak, 46-godišnjak i 49-godišnjak sa područja Slavonskog Broda i Okučana.

Tom prilikom pronađeno je: 30 komada streljiva (cal. 9 mm), 190.1 grama marihuane, jedna tableta Ecstasy-a, 145.7 grama opojne droge MDMA, 44.4 grama opojne droge metamfetamina, 5 stabljika indijske konoplje, 21 sjemenku indijske konoplje,  te drugu opremu i predmete, koji osumnjičene dovode u vezu sa počinjenjem kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila, da su četvorica muškaraca nabavljali, kupovali, proizvodili i prodavali razne vrste opojne droge većem broju osoba na području Brodsko-posavske županije, u većini na području Slavonskog Broda.


Policijski službenici su 37-godišnjaka, 39-godišnjaka, 46-godišnjaka i 49-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te tijekom dana slijedi dovođenje u državno odvjetništvo te protiv 37-godišnjaka će također biti podnešena prekršajna prijava Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o oružju.


Čestitamo policijskim službenicima koji su sudjelovali u ovoj operaciji i nadamo se da ovakve stvari se neće dogoditi i u Požegi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI