Zahvala Darka Puljašića građanima Požege

Darko Puljašić
(FOTO: GO HDZ)

05.06.2017. | M.M./D.P.
Pregleda: 6862

Novoizabrani gradonačelnik Požege Darko Puljašić uputio je zahvalu svim sugrađanima i sugrađankama Požege koju prenosimo u cijelosti.

"Drage moje sugrađanke i sugrađani, hvala Vam od srca za svu podršku koju ste mi pružili proteklih tjedana! Postigli smo izvrstan rezultat kojim se trebamo ponositi, a on ne bi bio moguć da nije bilo Vas, mojih dragih prijatelja, mojih sugrađana koji su prepoznali naš program i viziju bolje, naprednije i razvijenije Požege.

Naše sugrađanke i sugrađani su ovim rezultatom, 61,5 posto, rekli sve! Ipak, pozivam i sve konkurente, sve koji su sudjelovali u izbornom procesu da zajedničkim snagama radimo za boljitak ovog grada, je ovaj grad, ovi građani i naša djeca zaslužuju bolje. Sa svojim stranačkim kolegama i suradnicima dat ću sve od sebe kako bi ovaj mandat prošao u poboljšavanju uvjeta za poduzetnike i privrednike kako bi Požega postala konkurentna na tržištu i poželjnija kako bi ljudi dolazili, a ne odlazili jer – jedno radno mjesto, jedna obitelj, jedno dijete više – JEDNA POŽEGA! Hvala! #hdz #jednapozega" – poručio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić


Urednik i redakcija 034portala čestita Darku Puljašiću i Ivici Kovačeviću na pobjedi i želi im sve najbolje u sljedeće četiri godine, a protukandidatima također sve najbolje i više sreće na sljedećim izborima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI