Na korak do potpunog uspjeha u Općini Jakšić

Općina Jakšić
(FOTO: FB)

02.06.2017. | NL za Općinu Jakšić
Pregleda: 11977

Poštovani birači općine Jakšić!

Još jednom Vam se iskreno i odsrca zahvaljujemo na povjerenju koje ste nam ukazali u prvom krugu Lokalnih izboraprije gotovo dva tjedna te nam omogućili prevlast i većinu unutar Općinskogvijeća, a to povjerenje ćemo opravdati predanim, odgovornim i savjesnim radom gdjeće uvijek, za razliku od dosadašnje prakse, prevladavati misao vodilja za boljitaki interes cjelokupne zajednice.

Mi jesmo drugi i drugačiji.Rezultat prvoga kruga izbora zornoapostrofira činjenicu koja glasi da su HDZ općine Jakšić i njihovi partneri gubitniciizbora i kao takvi postaju oporba s čime se ne mire te na svakojake načinepokušavaju promijeniti volju biračkog tijela, no u tomu ne uspijevaju jer minismo na prodaju.





Strah, pogubljenost, panika tenesnalaženje u novonastaloj situaciji baca u očaj gosp. Kovačevića te ga istoprimorava da pribjegne iznošenja novih neistina, laži i kleveta a posljednja unizu je današnjom objavom na jednom od portala.

Misleći da ste kratke pameti,zaboravlja da je ista obećanja kazivao i prije četiri godine pa se sjetimo da jei tada govorio da će naselja Tekić, Cerovac i Granje dobiti i vodovod ikanalizaciju, no ostadoše samo pusta obećanja a uzgrde Tekića je tada dao izamjenik načelnika gosp. Barišić.

Često spominjani dječji vrtićima svoju genezu, pa treba istaknuti da se vrtić koji je doista potreban našojsredini, a zbog istine napominjemo da se gradio punih 12 godina, štopredstavlja raritet i vjerno prikazuje svu nesposobnost čelnika općine i gosp.Kovačevića.


Gospodarska zona je posebnapriča jer je apsurdna i imaginarna osim u glavama pojedinaca koji žele neštokroz istu ušićariti kao i u fiktivnoj kupnji zastava a što je, kako doznajemo,predmet istrage. Ići graditi takvu zonu bez čvrstih i sigurnih investitora,promemorija i dokazivanja svih poslovnih mogućnosti istih je nebuloza iglupost. Stoga ćemo odmah nakon preuzimanja Općinskog vijeća tražiti iscrpne idokazive činjenice te ispitati sve aspekte koji su doveli do odluke o gradnjitakvog kompleksa.

Kako i na koji način gosp.Kovačević upravlja radom općine Jakšić zorno pokazuje primjer jedne lokalneslužbenice koja je pala u tešku nemilost samo iz razloga što je upozorila naapsurdne pogrešne odluke gosp. Kovaćevića, koje su se negativno reflektirale naproračun Općine i dale povoda za mnoge tužbe, od kojih neke ubrzo dolaze nanaplatu, dakako iz Općinskog proračuna a sve zbog bahatosti, narcisoidnosti i nemarenjaza dobrobit zajednice.


Kandidat za načelnika Jakšića, Zdenko Biondić

Stoga Vas cijenjeni biračipozivamo da u nedjelju odvojite malovremena, izađete na izbore i date glas perspektivi, stručnosti i požrtvovnosti kojuće u svomu radu iskazivati, da date glas gosp. Zdenku Biondiću i gosp. IvanuMuraru, te nam omogućite da daleko lakše vodimo i upravljamo Općinom  a kroz činjenicu da smo Vašim ukazanimpovjerenjem dobili većinu u Općinskom vijeću.


Kandidat za zamjenika načelnika, Ivan Murar

Vrlo brzo će na vidjelo izaćisve što je gosp. Kovačević činio unatrag svojih mandata a što se kosilo sarazvojem zajednice i svih stanovnika općine Jakšić.

Ovim putem zahvaljujemo i svimonim časnim i dostojanstvenim te iskonskim članovima HDZ-a koji su nam u prvomkrugu podarili svoje glasove i koji žele nakon nedjeljnom drugog kruga povratsvoje stranke u vlastite ruke.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI