Preminuo Robert Hećimović (Heća)

Robert Hećimović (Heća)
(FOTO: M.P.)

01.06.2017. | I.V.
Pregleda: 32470

S tugom u srcima i ogromnom prazninom rastajemo se od našegprijatelja i radnog kolege Roberta Hećimovića (Heće).

Robert Hećimović rođen je 10. listopada 1974. godine. Bio jediplomirani ekonomist i zaposlenik Spin Valisa i Valis Fagusa, suprug i otac, sportaš,čovjek vedra duha, veseo i nasmijan te uvijek spreman pomoći kolegama.

Iznenađeni smo i tužni. Teško je izabrati riječi kada umremlada osoba u godinama kada može najviše dati. Robert je bio odličan prijatelji radni kolega i uvijek smo se u njega mogli pouzdati. Iza njega nam ostajetuga i praznina u srcima te mnoštvo pitanja na koja ne možemo dati odgovor. Ovupriliku također koristimo da u ime svih kolega i prijatelja iz Spin Valisa iValis Fagusa izrazimo duboku sućut njegovoj obitelji – poručili su Robertoviradni kolege.


Robert Hećimović (Heća) je iznenada preminuo uvečer 29. svibnjau samo 42. godini života a sprovod će se održati u petak 02. lipnja u 15 satina groblju Krista Kralja u Požegi.


Prijatelji iz Spin Valisa i Valis Fagusa


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI