Ljekarna u Jakšiću se neće zatvoriti!

Logo ljekarne
(FOTO: Google)

31.05.2017. | Izborni stožer HDZ-a Jakšić
Pregleda: 5988

Obzirom na niz neutemeljenih glasina, pa slobodno možemo reći i laži koje se ovih dana u predizborne svrhe šire Općinom Jakšić, a vezane su uz tamošnju ljekarnu objavljujemo pismo magistrice farmacije Sanje Mihanović. Iz pisma je vidljivo da se ljekarna u Jakšiću neće zatvoriti. Pa, se opravdano pitamo kakvi su to ljudi koji posežu za primitivnim, pa i gnjusnim, metodama obmanjivanja svojih sumještana, širenja straha i nemira među njima, a traže da budu njihovi vijećnici i načelnici. O tome prosudite sami.

Izborni stožer HDZ-a Jakšić.

Pismo u cijelosti:


Poštovani,


Vezano na vaš upit LJEKARNA PABLO ovim putem podnosi odgovor.

Ljekarna PABLO posluje u vlastitoj podružnicu na lokaciji Jakšić, Osječka 27/a koja svoju djelatnost ljekrništva obavlja temeljem Rješenja Ministarstva zdravlja RH broj Klasa: UP/I-500- 05/12-04/06 , Ur.broj: 534-07- 2-1/5- 12-10 od 30.travnja 2010.godine.

Ljekarna Jakšić sasvim regularno posluje posljednjih 7 godina na navedenoj lokaciji tako da vas možemo obavijestiti da ista ne prestaje s radom niti postoje namjere zatvaranje iste. Kao i u svim ljekarničkim jedinicama LJEKARNE PABLO tako i u podružnici Jakšić želimo biti prepoznati kao referentno mjesto za zdravstvenu edukaciju, zdravstvenu prevenciju i liječenje te nastojimo osigurati adekvatnu uslugu lokalnim osiguranicima i pacijentima.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

S poštovanjem,
Za ljekarnu PABLO ravnatelj
Sanja Mihanović mr.pharm."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI