Dan nakon izbora obustavili suradnju s ljekarnom

Logo ljekarne
(FOTO: Google)

28.05.2017. | T.P.
Pregleda: 13411

Poštovani čitatelji, slijedom niza poziva i u razgovoru sa stanovnicima općine Jakšić, a osobito starije životne dobi, znači umirovljenika, moramo istaknuti problem mogućeg zatvaranja ljekarne u Jakšiću.

Želeći provjeriti navedeno, kontaktirali smo djelatnicu ljekarne u Jakšiću koja nam je potvrdila da je nastavak rada navedene ljekarne vrlo upitan ako se obistine navodi da Dom umirovljenika u Požegi s navedenom ljekarnom prekida, kako nam je rečeno, desetogodišnju korektnu suradnju.

Naime, u ponedjeljak 22.05.2017.god., znači dan nakon lokalnih izbora, iz Doma umirovljenika u Požegi, djelatnica ljekarne u Jakšiću telefonskim pozivom biva obaviještena da se prema nalogu iz županije Požeško-slavonske (koja poslovno vodi i nadzire navedeni Dom umirovljenika) obustavlja poslovna suradnja (trenutno ljekarna nije zaprimila pisani trag obustave), koja se temeljila na opskrbi navedenog Doma umirovljenika lijekovima i ostalim potrepštinama iz ljekarne i činila je znatan i bitan promet ljekarne.


Djelatnica ljekarne ostaje u šoku takvim razvojem događaja i raspletom jer, kako kaže, za takvim postupkom nema nikakve osnove, međutim, sve navedeno se povezuje s trenutnim stanjem i rezultatom lokalnih izbora u općini Jakšić, te drugim krugom lokalnih izbora.


Skromno mišljenje svih mještana je da politika ne bi trebala zadirati u osnovne životne potrebe malih, običnih a pogotovo ljudi starije životne dobi, koji su nam istakli ako dođe do zatvaranja navedene ljekarne, da će oni svi biti u vrlo velikim problemima jer većina njih onda mora ići u Požegu po lijekove i ostale medicinske potrepštine, a to im baš neće biti jednostavno, te isti problem povlači opstojnost Doma zdravlja u Jakšiću zbog gubitka pacijenata. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI