Ženska nogometna reprezentacija u Velikoj protiv Bosne i Hercegovine

Krisitina Nevrkla
(FOTO: M.J.)

23.05.2017. | M.J.
Pregleda: 6309

Požeština polako postaje mjesto zanimljivih sportskih događaja. Protekle sezone naše košarkašice su vratile prvoligaški sport u Požegu, uskoro se u našem gradu okupljaju i mlade reprezentativke, a sada se tomu priključuje i Velika koja će ugostiti najbolje Hrvatske nogometašice.

Podno Papuka će naše reprezentativke odraditi mini pripreme u sklopu kojih će odraditi dvije pripremne utakmice protiv Bosne i Hercegovine od kojih će se jedna odigrati i u Velikoj u večernjem terminu. Utakmica u Velikoj se igra u četvrtak 8. Lipnja.




Zaista je ovo krasna prilika za sve ljubitelje nogometa da u živo pogledaju jednu vrhunsku nogometnu utakmicu žena, zaista jako rijetko u našem kraju imamo priliku za takvo nešto. U dresu Hrvatske imat ćemo priliku vidjeti i djevojku iz Poljane, Kristinu Nevrklu koja je standardna reprezentativka.


U dresovima mlađih kategorija naših klubova sve češće imamo priliku vidjeti i djevojčice, postoji inicijativa i osnivanja ŽNK u Požegi, pa je ovo sjajna prilika svim djevojkama koje nogomet zanima da iz bliza vide i najbolji hrvatsku nogometašicu i jednu od najboljih u Europi Maju Joščak, ali naravno i sve ostale djevojke. Prilika je to i onima koji smatraju da je to "muški" sport da pogledaju kako to djevojke rade.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI