Slavija razbila BSK, Slavonija u ¨vaterpolu¨ poražena od Oriolika

(Iz arhive)
(FOTO: sportalo.hr)

21.05.2017. | Ante Mandarić/sportalo.hr
Pregleda: 4409

U subotu su odigrane utakmice 3. HNL i MŽNL u kojima su naši predstavnici odradili polovičan posao. Slavija je bila uvjerljiva protiv BSK-a, Slavonija je poražena u Oriovcu, a Hajduk je kod kuće remizirao sa Šokadijom.

Slavija se riješila borbe za ostanak i sada kada su opušteni pokazali su svoju najbolju proljetnu partiju. U odličnoj utakmici bili su puno bolji protivnik od gostiju iz Bijelog Brda, a u 5:1 pobjedi strijelci su bili Žuljević, Matej Peharda, Mikić to ponovno Matej Blašković koji je u sjajnoj formi. Vratar Slavije je u srijedu obranom kaznenog udarca odveo Slaviju u finale kupa, a protiv BSK-a je zabio svoj treći proljetni pogodak, a upisao je i asistenciju za Mikićev gol. Peti pogodak Slavije djelo je gostujućeg igrača koji je pogodio vlastitu mrežu.





Slavonija je gostovala u Oriovcu, utakmica je prekinuta u 10` zbog pravog proloma oblaka, a nakon 20ak minuta je nastavljena po nemogućim uvjetima. U tom vaterpolu bolje se snašao domaćin koji je sa dva dalekometna projektila Marušića došao do 2:0 vodstva. U 68` Mario Majstorovi je iz kaznenog udarca smanjio na 2:1, no nisu Plavi uspjeli doći do boda na nezgodnom gostovanju.





Bod je osvojio Hajduk na domaćem terenu protiv Šokadije. U miroljubivoj utakmici bez puno šansi na kraju je dvoboj bez pogodaka i najrealniji ishod. Hajduk je i dalje u odličnoj situaciji, igraju svoju daleko najbolju sezonu u MŽNL, i do kraja mogu bez puno opterećenja odraditi posljednja 3 kola i izboriti se za što viši plasman u sredini ljestvice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI