Policija poziva maturante da u miru proslave zadnje dane škole, kako bi im ovi dani ostali u najljepšim uspomenama

Ivana Radić
(FOTO: Tomislav Milanović)

19.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 6811

Policijska uprava požeško-slavonska je zaprimila prijavu javnog okupljanja povodom završetka škole za završne razrede srednjih škola koje će se održati danas, 19. svibnja s početkom u 13 sati kod Gimnazije u Požegi. Već nam je poznato da se učenici okupljaju na više lokacija i ispijaju nažalost alkoholna pića zato će policijski službenici poduzeti preventivne mjere i radnje kako bi sve prošlo u što boljem redu.

Apeliramo na roditelje da ne dopuštaju učenicima tih dana da upravljaju vozilima (što je bilo slučajeva), posebice pod utjecajem alkohola i prije stjecanja prava na upravljanje.

Apeliramo i na ugostitelje te trgovce da ne prodaju alkoholna pića i duhanske proizvode osobama koje za to ne ispunjavaju uvjete, jer je to u interesu upravo cjelokupnog društva i zaštite djece, a to će također policijski službenici pojačano nadzirati.


I na kraju pozivamo sve učenike na dostojanstvenu i mirnu proslavu kako ne bi bilo neželjenih posljedica i kako bi im ovi dani ostali u najljepšim uspomenama.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI