Radnici Zvečeva od danas su službeno u štrajku

Zvečevo u štrajku
(FOTO: A.M.)

15.05.2017. | A.M.
Pregleda: 8896

Iz uprave Zvečeva d.d. i Nezavisnog sindikata Zvečevo primili smo priopćenje da su radnici od danas u štrajku jer dio zaposlenika još uvijek nije dobio plaću za ožujak. Isplata plaća je u tijeku i za mjesec ožujak primilo ju je 212 zaposlenika, dok se za preostalih 69 zaposlenika intenzivno traži rješenje.

"Kako bi izbjegli neželjene posljedice, Uprava Zvečeva je pokrenula ubrzani proces financijskog i operativnog restrukturiranja i čini sve što je u njenoj moći da ubrza proces izlaska iz blokade i omogući normalno poslovanje", stoji u priopćenju iz Zvečeva kojeg potpisuje predsjednik uprave Zdravko Alvir.




Naglašavaju da će projekt financijskog restrukturiranja podržati i Vlada Republike Hrvatske kroz projekt pomoći regiji Slavonija, kako bi se zadržala radna mjesta i zaustavila iseljavanja stanovništva.


Iz sindikata kažu kako su sa štrajkom započeli jutros u 6:00 sati te da će za vrijeme vođenja štrajka štrajkački odbor imati niz aktivnosti o kojima će obavijestiti poslodavca.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI