Dvorište Ankice Tadić u Požegi pliva u fekalijama iako je ulica u kojoj živi rekonstruirana

Ulaz u dvorište Ankice Tadić na kojemu se nalazi blato
(FOTO: A.T.)

14.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 16532

Danas nam se u redakciju javila gospođa Ankica Tadić iz Požege, točnije iz Ulice Ivana Gundulića 1.

Ankica kao i njeni susjedi imala je do sada problem s oborinskim vodama ali i s kanalizacijom pošto je u najnižem dijelu svoje ulice te se nakon malo jače kiše u njeno dvorište spuštala voda koja kada se povuče ostavljala je blato u njenom dvorištu, ali i sada nakon rekonstrukcije i izgradnje šahte situacija bi trebala biti bolja no ona je još gora.





"Nedavno su se ovdje "vjesnici izbora" naslikavali i hvalili kako su napravili šahtu i riješili problem, ali danas je pala kiša i sve blato i fekalije iz kanalizacije su mi završile u dvorištu, a da je kiša nastavila još padati ušlo bi mi u kuću. Ovo je žalosno da u 21. stoljeću moram živjeti u smradu fekalija koji mi plutaju u dvorištu jer netko nije napravio ono što je trebao.





Ovu novu šahtu ću zasuti s dvije miješalice betona jer ona je očigledno slijepa ulica pa umjesto da njome odlaze fekalije one iz nje izlaze i ostaju kod mene u dvorištu." - rekla je ogorčena Ankica Tadić

Ankica i suprug su pozvali djelatnike Tekije d.o.o. kako bi im došli riješiti situaciju te oprati dvorište jer se oko njihove kuće, njihovoga susjeda ali i u cijeloj ulici ne može živjeti od smrada te uz sve to u ulicu se ne može ući jer je na početku barijera nanesenog blata kako je kiša padala.

Mi ćemo podsjetiti kako je gradonačelnik Neferović na nedavnoj konferenciji za novinare rekao: "U protekle četiri godine više od 30 milijuna kuna uloženo je u rješavanje problematike gradskih ulica, asfaltiranja, izgradnju nogostupa i postavljanju rasvjete." , ali očigledno ova problematika još nije riješena.














Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI