Gradonačelnik Požege Vedran Neferović tjelesno napao novinara 034 Portala

Mladen iza gradske kuće
(FOTO: M.B.)

12.05.2017. | M.B.
Pregleda: 57258

Gradonačelnik grada Požege i kandidat za dožupana Požeško-slavonske županije na predstojećim Lokalnim izborima,gosp. Vedran Neferović, iz za sada neutvrđenih razloga, tjelesno je napao novinara 034 Portala, Mladena Mirkovića, danas (12.5.) oko 10:50 sati.

Do incidenta je došlo na press konferenciji sazvanoj radi dodjeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri. Novinar je došao na navedenu konferenciju ranije te je ostao sam s gradonačelnikom kojom prilikom je došlo do napada u prostoru Gradske vijećnice. Gradonačelnik je Mladena pritsnuo uza zid, te lupio glavom od zid nakon čega ga je udarcima nogom izgurao iz gradske vijećnice kojom prilikom je Mladen umalo pao niz stepenice, dok su za vrijeme incidenta zaposlenice gradonačelniku vikale da to ne čini.




Mladen je uspio reći kako mu je uz udarce Neferović prijetio smrću, kako njemu, tako i cijeloj redakciji 034 portala. "Kako sam se mogao obraniti kad ja imam jedva 60 kilograma, a on bar 100. Nisam se ni snašao, već sam bio na stepeništu. Bojao sam se da ću razbiti skupocjenu opremu", govori vidno potresen novinar.


Mladen je nakon incidenta zatražio pomoć liječnika te će se opseg zadobivenih ozlijeda znati nakon pregleda u OŽB Požega, dok je o cijelom događaju obaviještena policija koja obavlja očevid te im se ovim putem zahvaljujemo na brzoj reakciji i profesionalnosti policijskih službenika na terenu.

Više informacija uskoro na 034 Portalu...

Dodano u 13:55 sati

Službeno pripopćenje PU požeško slavonske vezano za ovaj događaj donosimo u cijelosti:

"Vezano za događaj od 12. svibnja 2017. godine koji se dogodio oko 11 sati u Požegi, u prostorijama Grada Požege obavještavamo Vas da policijski službenici provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti, a da se ozlijeđenom 25-godišnjaku pruža medicinska pomoć na Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo javnost o utvrđenim činjenicama putem priopćenja za medije."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI