Osniva li Neferović Nogometno središte Požega?

vedran neferović
(FOTO: 034portal)

12.05.2017. | M.M.
Pregleda: 11613

Gradonačelnik na odlasku u četvrtak je imao sastanak s predstavnicima nogometnih klubova s područja grada Požege na kojem je predstavio ideju osnivanja Nogometnog središta Požega. Iako ne znamo detalje same ideje, u startu je prilično deplasirana s obzirom na činjenicu da Županijski nogometni savez stoluje u Požegi, pa se može pretpostaviti da je svrha osnivanja NS povratak na posao Neferovića starijeg koji je očito u Dubaiu napunio baterije i željan je novih radnih zadataka – na račun Grada!

Od strane pojedinih klubova kako saznajemo inicijativa je prihvaćena, pa i od nekih članova IO ŽNS, dok su drugi u startu odbacili takvu ideju. Svakako će biti zanimljivo na sjednici IO ŽNS koja bi se danas trebala održati.

Zanimljivo bi bilo saznati i svrhu ovakvog Nogometnog središta za 6 gradskih klubova, Slavoniju, Požegu, Dinamo, Croatiju, Parasan i Lipu. Nogometno središte u Pakracu jasno se pokazalo kao pun pogodak zbog smanjenja troškova tamošnjim klubovima da ne moraju putovati u Požegu za svaku registraciju, dok bi u Pleternici koja ima 7 klubova na svom području uz priključenje Čaglina i imalo smisla, u Požegi je teško dokučiti koja bi bila uloga takve organizacije, osim naravno jedne lijepe plaće za vrlo malo posla.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI