Za ubojstvo Brođanina osumnjičen i priveden 42-godišnjak s područja Kaptola

Policija obavlja očevid nakon teškog ubojstva u Kukunjevcu
(FOTO: Mario Barać)

10.05.2017. | M.M.
Pregleda: 15067

Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske, razriješeno je kazneno djelo ubojstva 64-godišnjaka u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su nakon dojave (3. svibnja) o pronalasku mrtve muške osobe u obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu potvrdili istinitost dojave.

U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva proveden je očevid. Potvrđeno je, da se radi o 64-godišnjaku iz Slavonskog Broda, koji je preminuo od zadobivenih višestrukih ozljeda po glavi i tijelu. Policijski službenici su u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela ubojstva proveli opsežno kriminalističko istraživanje. Poduzeli su odgovarajuće mjere i radnje, utvrdili bitne činjenice, te obavijesnim razgovorima sa više osoba prikupili korisne informacije.

Očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđene su činjenice prema kojima se za počinjenje kaznenog djela ubojstva sumnjiči 42-godišnjak, kojega će policija danas, u poslijepodnevnim satima uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom dovesti i predati na daljnje postupanje Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Kako neslužbeno doznajemo osumnjičeni 42-godišnjak je s područja općine Kaptol.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI