Slavija i Hajduk kod kuće, Slavonija putuje u Bjelovar

(Ilustracija)
(FOTO: M.M.)

05.05.2017. | M.M.
Pregleda: 2352

U subotu će na teren sva tri predstavnika naše županije u višim razredima nogometnih liga. Pakračani i Pleterničani će do bodova pokušati na svojim terenima, dok samo Slavonija gostuje.

25. kolo svakako je najvažnije za Slaviju koja nije prebrinula sve brige oko ostanka. U goste im dolazi Mladost iz Ždralova, momčad iz sredine ljestvice, no i momčad koja samo jednom pobjedom može u sami vrh. Pleterničani će Mladost dočekati kompletni, barem što se tiče suspenzija dok Bognara muče problemi s ozljedama, a gosti dolaze bez 3 suspendirana prvotimca. Pobjeda bi Slaviju odvela u mirne vode, a neuspjeh bi značio velike muke u nastavku sezone, no vjerujemo da u Slaviji ima kvalitete za uspješno položiti ovaj ispit. U prvom međusobnom susretu u gostima jedini strijelac bio je Vinko Ančurovski, no na žalost u krivu mrežu za poraz Slavije.

Slavonija je u 11. Prvenstvenom kolu na svom terenu rezultatom 2:1 bila bolja od Bjelovara golovima Bobana i Jakeševića, a sličnom uspjehu nadaju se Plavi i u gostima. Nakon pobjede nad Koprivnicom tokom tjedna Požežani s dosta optimizma putuju na teško gostovanje, no Špeharova momčad želi ovu lijepu sezonu završiti što više na ljestvici, a za to su im bodovi iz Bjelovara vrlo bitni. Špehar ne može zbog kartona računati na Bekavca i Včelika, a i on ima još nekoliko izostanaka uz to.


Hajduk će na Gradskom stadionu ugostiti fenejraša iz Antina i vjerojatnom pobjedom potvrditi svoju najbolju sezonu u ovom natjecanju. Pakračani su jedno od ugodnijih iznenađenja sezone, a u goste im dolazi Mladost koja je na posljednjem mjestu, gotovo u bezizlaznoj situaciji a u Pakrac dolaze bez svog najboljeg igrača i strijelca Marijana Vuke. Eventualna pobjeda Hajduka svakako bi definitivno skinula određeni teret i s momčadi u 1. i 2. ŽNL koje se bore za ostanak.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI