HSS i Živi zid također uspješno predali kandidature

Živi zid Požega
(FOTO: Ante Mandarić)

05.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 5703

Jučer u večernjim satima su s ponosom predali i članovi Živog zida i HSS-a Požege njihove kandidature.

Živi zid ide na Gradsko vijeće i s kandidatom za gradonačelnika, a u županiju s listom za vijeće i kandidata za župana.

Gospodin Janeš iz Živog zida dao nam je izjavu kako je jako mala stranka bez velike infrastrukture bila na terenu i imali su dosta posla prikupiti potpise, ali ne zato što im je falilo građana koji nisu željeli potpisati, nego obraditi veliki val građana koji su željeli potpisati.


"Iznenađeni smo s pozitivnim reakcijama naših sugrađana i zahvaljujemo se za tu podršku. Kao prvi put u gradu i županiji se nadamo iz starta s dobrim rezultatom", rekao je gospodin Janeš.


Isto tako se nada i gospodin Predrag Livak sa svojim kolegama iz koalicije na pozitivan ishod ovih izbora i izjavljuje sljedeće: "Imamo dobar i kvalitetan kadar mladih i iskusnih ljudi na listi i vjerujem da će birači priznati i prepoznati tu kvalitetu te nam dati veliku podršku, iskreno mislim da će radi nezadovoljstva birača prema velikim strankama, nama omogućiti veliki uspjeh u ovim izborima", rekao je Predrag Livak.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI