MOST predao kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu

MOST
(FOTO: 034 portal)

04.05.2017. | M.B.
Pregleda: 13217

Most nezavisnih lista danas je predao kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu i ovim putem pozivaju sve građane koji su simpatizeri Mosta da izađu na izbore i daju podršku. Most nezavisnih lista neće imati svog kandidata za župana te je kao nositelj liste imenovan Ante Franjić koji je povukao svoju kandidaturu za Pleterničkog gradonačelnika, drugi na listi je Josip Matković koji je jučer imenovan od vrha stranke kao povjerenik za Požeško - slavonsku županiju i najavljuje kako će MOST osnovati ogranak u Požeško - slavonskoj županiji u skorijoj budućnosti te treći i četvrti na listi su Katarina Zelić i Tomislav Barić.

Most nezavisnih lista neće dati podršku nijednom kandidatu sa drugih nezavisnih lista na području grada Pleternice, Pakraca i Požege te neće stupati u ovome trenutku u nikakve koalicije prije izbora jer to nije Mostov način vođenja politike.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI