Predstavljanje NL mladih i Mladena Raguža za Općinu Jakšić,u Eminovcima dana 28.04.2017.

NL mladih i Mladena Raguža
(FOTO: M.M.)

29.04.2017. | Mladen Mirković
Pregleda: 14766

Ispred NL mladih skupu se obratio mladi gsp. Stjepan Furundžija,rođen 30.06.1995. godine,student treće godine Prehrambeno tehnološkog fakulteta u Osijeku.

Istaknuo je bitne odrednice koje su motivirale njega i ostale mlade s područja Općine Jakšić da se aktivno uključe u skb i planiranje svoje ali i budućnosti ostalih na području Općine.

Razočarani načinom dosadašnjeg rada aktualnog načelnika gsp. Kovačevića te njegovim odnosom naspram stanovnika Općine kao i činjenice da se sve radi krajnje netransparentno i obavijeno velom tajne,da se favoriziraju osobe iz uskog kruga Interesne skupine iza krinke HDZ-a odlučili su aktivno ući u političku borbu te pokazati zajedno s nekoliko iskusnih kako životno tako i poslovno ljudi sa ciljem preuzimanja upravljanja nad Općinom u uskoj suradnji s stanovnicima iste.


Nakon uvodnog dijela riječ je uzeo kandidat za načelnika NL mladih gsp. Mladen Raguž rođ.05.04.1968. godine u Hodovu,općina Stolac,hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata,diplomirao 1991. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.Nakon napuštanja redove HV-e zapošljava se u Financijskoj policiji (od listopada 1994.god) gdje ostaje do njezina ukidanja Odlukom Vlade RH iz 2002 godine. Nakon toga biva zaposlen u Croatia osiguranju na poziciji menadžera (direktor prodaje ) unutar Dobrovoljnog mirovinskog osiguranja te savjetnika Uprave CO gdje ostaje gotovo pet godina.


Nakon rada u Regionalnoj razvojnoj agenciji (dvije godine) a nakon ukidanja iste Odlukom osnivača (Grada Požege i Požeško slavonske županije) zapošljava se unutar realnog sektora gdje je i danas na pozicij direktora prodaje i savjetnika vlasnika tvrtke .( svi podaci lako i brzo provjerljivi)

Bitno je istaknuti da je gsp. Raguž bez ikakvih poteškoća dobio potvrdu iz Ministarstva pravosuđa da se ne nalazi u Kaznenoj evidenciji što je uzdrmalo redove svih onih "hrabrih ljudi" (kukavice i jadnici) koji se "hrabro" oglašavaju preko lažnih profila na Fejsu a u aranžmanu znanog pojedinca.

U kratkim crtama NL mladih i Mladena Raguža iznijeli su djelić svoga izbornog programa iza kojega stoje odgovorno a to su ;povratak subvencioniranja prijevoza srednjoškolskih učenika,stipendiranje svih redovitih studenata s područja Općine,te trenutačno zaustavljanje sulude ideje o izgradnji Gospodarske zone u ovome trenutku.

Skrb za stare i nemoćne osobe koje žive sami te povećanje materijalne naknade za iste da bi živjeli životom dostojna čovjeka.

Osiguravanje elementarnih potreba čovjeka u 21 stoljeću poput vodovodne i kanalizacijske mreže kao i niz drugih priejdloga koje će NL mladih i Mladena Raguža uskoro u cijelosti przentirati stanovnicima Općine.

Na koncu vrlo zanimljive diskusije NL mladih i Mladena Raguža na osnovu argumenata dokaza postavlja izravno pitanje gsp. Kovačeviću i njegovu zamjeniku" gdje je završilo trideset sedam (37) tisuća kuna kroz fiktivno izdanje faktura (računa) za tobožnju kupnju zastava RH u vremenskom periodu 2013-2016. Godine? Novac je nestao iz Općinskog proračuna a zastava RH nema,dodatno otegotna okolnost jest činjenica da na Državni blagdan prošle 2016.godine nije izviješen Hrvatski stijeg na Općinsku zgradu .Istaknut je i stav da će se NL nakon izbora orijentirati na koaliciju s ostalim NL sa područja Općine te na taj način stvoriti većinu u Općinskom vijeću.

Na koncu predstavljanja kandidat za načelnika gsp. Raguž te kandidat za zamjenika gsp. Stjepan Furundžija izrazili su u ime NL mladih i Mladena Raguža neizmjernu zahvalu gsp. Mandariću,vlasniku portala 034 a zbog činjenice da svojim objektivnim i neovisnim pisanjem doprinosi pluralizmu mišljenja i razvoju neovisnog novinarstva što je novi trend na našemu tržištu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI