Dinamo iz Rajsavca na drugom mjestu, onaj iz Badljevine putuje u 3.ŽNL

2. žnl
(FOTO: M.J.)

26.04.2017. | M.J.
Pregleda: 4584

Proteklog vikenda odigrano je 14. Kolo 2. ŽNL nakon kojega je Mladost još jedan veliki korak bliže naslovu prvaka i povratku u prvoligaško društvo. Pavlovčani su slavili na gostovanju u Zagrađu rezultatom 2:1 uz golove Janjića i Pilića.

Derbi kola trebao se igrati u Čaglinu, no Omladinac se nakon potopa u Pavlovcima vratio pobjedama, i do nogu je potukao Sulkovce koji su daleko od jesenskih izdanja, bez Živanovića i Gazilja to nije ista momčad. Pogotke za Omladinac su zabili Marko Brkanović, Dalibor Bardač te Domagoj Majetić koji je zabio 3 puta od toga jedan s 11m, a jedan su si gosti sami zabili.

U Badljevini je Croatia slavila protiv Dinama i domaćina definitivno gurnula prema najnižem rangu natjecanja. U samom otvaranju utakmice golovima Josipa Jozipovića iz jedanaesterca te Darka Kovačića Croatia je došla do 2:0 prednosti što se pokazalo i kao konačan rezultat susjedskog derbija. Tom pobjedom Croatia je definitivno osigurala ostanak, a isto je učinio i Dobrovac domaćom pobjedom protiv Hrvatskog dragovljca. Dva puta je mrežu Drenovljana pogodio Leskan, a jednom Visković.


U proljetnom dijelu sezone sjajno igra Dinamo iz Rajsavca, u 14. Kolu bili su bolji od Kamena i s ta tri boda skočili na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Dinamo je sada 6 bodova iz Mladosti što je veliki zaostatak, teško je vjerovati da Mladost to može prokockati iako ju u preostala 4 kola čekaju zanimljiva iskušenja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI