Katolička gimnazija iz Požege obilježila 10 godina postojanja

Katolička gimnazija Požega
(FOTO: M.M.)

25.04.2017. | M.M.
Pregleda: 9638

Katolička gimnazija iz Požege danas je obilježila 10. obljetnicu svoga postojanja na kojoj su prisustvovali učenici, profesori, roditelji, župan Tomašević, biskup Antun Škvorčević i mnogi drugi gosti. Svečana Akademija održana je u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi.












"Zahvaljujem se osnivaču naše Katoličke gimnazije, ocu biskupu monsinjoru dr. Antunu Škvorčeviću. Hvala što ste se odvažili na ovaj čin i mnoge od nas potakli na stvaranje oaze koja želi njegovati duh svevremenosti uronjen u otajstvo stvoritelja, a potpuno razdan na korist ljudima.

Svjedočim i znam da je 500 đaka, koji su tijekom ovih deset godina upisali našu gimnaziju osjetilo dah zanesenosti i ljubavi, posvećenosti poslu i potpunom predavanju stvarnosti koja nas prožima i nadvisuje u osobi Isusa Krista.

Neka to sjeme bude plodom naše nove, preporođene Slavonije i Hrvatske." - rekao je ravnatelj Katoličke gimnazije u Požegi Ivica Bedeničić







Nakon govora ravnatelja predstavljeni su pobjednici kviza Tragom antike, zatim je prikazan kratak video 10 godina Katoličke gimnazije, poslije toga glazbeno scenski izričaj "Izgubljeni sin" nakon čega su se svi uzvanici uputili na domjenak.

Dani otvorenih vrata škole održat će se 27. travnja od 10:00 do 15:00 sati u prostorima Katoličke gimnazije u Požegi.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI