Dan županije uz svečanu sjednicu, humanitarni koncert, sajam, Županijski mozaik i svetu misu

Čolić i Tomašević
(FOTO: M.M.)

19.04.2017. | M.M.
Pregleda: 4760

Župan Požeško slavonske županije Alojz Tomašević održao je danas konferenciju za novinare u kojoj je iznio plan programa za proslavu 807. obljetnice obilježavanja Dana županije u petak, 21. travnja.

Tako će obilježavanje početi polaganjem vijenaca na trgu 123. brigade te svečanom sjednicom u Glazbenoj školi u 13:00 sati na kojoj će prisustvovati predsjednik Vlade Andrej Plenković.




"Iako je Dan županije 14. travnja, zbog Velikog tjedna pomaknuli smo proslavu na 21. travnja. U večernjim satima nakon svečane sjednice, pripremili smo Humanitarni koncert u SD Tomislav Pirc u Požegi za našu malu sugrađanku Rinu Beble. Ovim putem bih se zahvalio svim institucijama koje su nam pomogle u organiziranju koncerta, a i građanima koji su do sad kupili karte i još će kupiti. 22. travnja, u subotu, pripremili smo sajam gdje će obiteljska gospodarstva te gradovi i općine iz naše županije moći pokazati ono čime se bave i što proizvode", rekao je župan Tomašević.


Tradicionalni Županijski mozaik ove godine se održava u Lipiku s početkom u 17:00 sati na kojem sudjeluje preko 500 izvođača iz 20-ak udruga diljem naše županije. Završetak obilježavanja Dana županije bit će sveta misa u katedrali u Požegi u 18:30 sati za sve branitelje koji su svoje živote dali za Domovinu.



Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Požeško-slavonske županije sa svojim predstavnikom Ljubanom Čolićem skupio je 5000 kuna te će iznos uplatiti na račun male Rine.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI