Modernizacija Zelene ulice u Kaptolu

uređenje ulice u Kaptolu
(FOTO: M.M.)

15.04.2017. | M.M./opcina-kaptol.com
Pregleda: 8350

Ovih dana završeni su radovi na modernizaciji Zelene ulice i dva njezina odvojka u Kaptolu, ukupne dužine oko 500 m. Modernizacija ove ulice čekala je zbog prolaska druge komunalne infrastrukture koja se nalazi u trupu ceste.
<>br>Naime, navedenom trasom provedena je i kanalizacija koja je prošla sredinom kolnika i gdje su odmah izvedeni priključci izvan kolnika kako se ne bi morala, kod priključenja domaćinstava, prekapati ponovno cesta. Ista situacija dogodila se i sa sustavom javne vodoopskrbe, jer je ispod kolnika Zelene ulice postavljen i magistralni cjevovod Velika-Kutjevo, kao i lokalni distributivni cjevovod sa novim priključcima tako da je sada sva infrastruktura ispod kolnika i neće biti potrebno prekapanje kolnika za priključke. Vrijednost ove investicije je oko 350.000,00 Kn i financirana je isključivo sredstvima proračuna Općine Kaptol. Radove je izvela tvrtka Niskogradnja Jurčak d.o.o. koja je bila najpovoljnija na provedenom postupku javne nabave bagatelne vrijednosti.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI